Zoals elk voorjaar is het met de oplopende temperaturen verstandig de vijver weer op te starten. Graag bieden wij u de mogelijkheid om dit geheel compleet aan te bieden zodat u zorgeloos van start kan dit jaar. Alle essentiƫle onderdelen die nodig zijn om uw vijver op te starten, zullen we u in een persoonlijk aanbod voorstellen. Om u te kunnen voorzien van een goed opstart advies is het belangrijk dat u de waterwaarden meet, dat een vijver er optisch goed uit ziet geeft nog geen garantie voor een goede start, daar de vijver er na de winter er meestal helder uit ziet. Uw waterwaarden kunt u o.a. meten met de Oase QuickSticks.

Indien u ons via onderstaand vragenformulier van de juiste informatie voorziet, zorgen wij voor een complete opstart in het voorjaar tegen een aantrekkelijke korting. Voor aanvullende wensen kunt u daarbij nog extra gebruik maken van het tekstvak onderin zodat we direct geheel aan uw wensen kunnen voldoen.

    Vijversoort

    Ja, ik schrijf me in voor de Scheper nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van trends, aanbiedingen en de nieuwste items.
    [recaptcha]