Alles voor uw koivijver, zwemvijver en tuinvijver bij Vijvercentrum De Scheper

Voor alle soorten vijvers kunt u terecht bij ons vijvercentrum, of u nu op zoek bent naar een koi-, zwem- of prachtige siervijver. Vijvercentrum de Scheper heeft al ruim 25 jaar ervaring in het aanleggen van vijvers. Wij maken dan ook graag een vijver voor u op maat, zodat u kunt genieten van uw droomvijver. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek of neem contact op via info@descheper.nl of bel naar 0499 577 980

Naast de aanleg van vijvers hebben wij een ruim assortiment aan vijverbenodigdheden voor zowel het onderhoud als de aanleg van uw vijver. U vindt bij ons ook een aantal prachtige vijvers om een goede indruk van talloze mogelijkheden te krijgen.

Wij zijn gespecialiseerd in Japanse Koi. Maar ook voor alle andere soorten vijvervissen bent u bij ons op het juiste adres. U bent uiteraard van harte welkom om een kijkje te komen nemen. 

 

Vijvercentrum De Scheper Oirschot

 

Direct online shoppen ?

Logo_Vijverwinkel_kleur2

Bewaren

Service & Advies

Al jaren zijn wij de specialist voor alles op het gebied van vijvers. Bij ons vindt u een ruim assortiment vijverpompen, vijverfilters, koi, siervissen en alle overige vijverbenodigdheden.

Service en kwaliteit in optima forma ! Wilt u uitleg over producten of bent u op zoek naar advies voor de aanleg van een vijver ? Geen enkel probleem !

Een bezoek aan Vijvercentrum De Scheper is altijd de moeite waard ! Kijk hier voor onze openingstijden en routebeschrijving.

Meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief

  Naam*

  E-mail*  Tips voor de Vijver

  banner draadalg bestrijden

  vijver schoonmaken banner

  Vijver projecten

  Bekijk een impressie van onze projecten.

  Zwemvijvers

  Koivijvers

  Tuinvijvers

  Waarom kiezen voor Vijvercentrum De Scheper

  Concurrerende prijzen
  Perfecte service
  De beste kwaliteit
  Compleet assortiment
  Deskundigheid

  Merken bij ons verkrijgbaar

  Logo_Oase_5_Star_Dealer_2016_NL_130_end[1]velda-logo-100x100Aquaforte-logo-100x100 Aquaking-logo-100x100auga-logo-100x100DeScheper-logo-100x100Nitto-logo-100x100 Pontec-logo-100x100 

  Laatste blogs More news

  Wat zeggen onze klanten