a4_poster_opendagOp zaterdag 17 september organiseert Vijvercentrum de Scheper een open dag die in het teken staan van energiezuinige vijvers. Het afgelopen jaar is ons team druk bezig geweest om het vijvercentrum om te toveren naar een geheel energie neutrale plek. Bent u benieuwd naar het eindresultaat of wilt u weten hoe u  de energiekosten bij uw vijver kunt reduceren? Kom dan op zaterdag 17 september tussen 9.00 en 17.00 langs bij Vijvercentrum de Scheper op ’t laar 3 in Oirschot.

Deze dag zullen er diverse demonstraties en presentaties plaatsvinden op het gebied van energiezuinige filtraties, duurzame producten en andere aspecten die zorgen voor een energiezuinige vijver. Ook zullen er grootse acties zijn op diverse soorten koi en andere siervissen. En is er een kleine speurtocht voor kinderen.

Bent u benieuwd hoe u de energiekosten in uw vijver kunt reduceren? Kom dan zaterdag 17 september langs met uw vijvergegevens en laat u adviseren door een van onze medewerkers.  Zo helpen wij u graag aan een energiezuinige vijver!

Wij zien u graag op  zaterdag 17 september bij Vijvercentrum De Scheper! Houdt ons evenement in de gaten, binnenkort komen wij met een uitgebreid programma!

Meldt u hier aan.

 

Bewaren