Velda Trendy PondVelda heeft een nieuw product op de markt gebracht – Velda Trendy Pond -waarbij bijna iedereen kan genieten van een vijver in huis of op het balkon.

  • Het is de nieuwste trend op het gebied van vijvers
  • Voor in de tuin, het terras, op het balkon of gewoon in huis
  • Diverse kleuren die perfect te combineren zijn

Velda Trendy Pond zowel indoor als outdoor

U kunt de Velda Trendy Pond zowel indoor als outdoor gebruiken. Het geeft door de kleuren van het product ook direct de nodige variatie aan uw tuin of balkon.

Vijvers, hoe klein ook, kunnen voor veel mensen een rustgevend baken zijn in een vaak druk bestaan. De spiegeling van het water met vijverplanten zorgt voor een heel bijzondere sfeer, zeker als daar ook nog een paar visjes in rondzwemmen.

De trendy vijver van Velda is een unieke mini-vijver dat voor een rustgevende sfeer kan zorgen. Deze trendy vijvers kunnen op veel plekken rondom tuin en terras en zelfs indoor en op een balkon worden geplaatst.

Voor slechts 39,95 euro heeft u deze mini vijver in huis ! Online bestellen kan natuurlijk ook ! Bestel de mini vijver via Vijverwinkel.com. Ook dan heeft u dit product binnen enkele dagen in huis.

Verkrijgbaar in de kleuren :

  • Lime
  • Purple
  • Orange
  • Grey

Het ideale moederdag cadeau : Velda Trendy Pond

Nog geen idee wat u voor moederdag wilt geven ? Vijvercentrum De Scheper heeft de volgende aanbieding voor u :

Als u bij aankoop ook de vijverplanten aankoopt, ontvangt u een korting van 15% op de aankoop van de vijverplanten.

Velda Trendy Pond : mini vijvers voor overal

U kunt de Velda Trendy Pond bijna overal plaatsen in en rond het huis. De diameter van dit product is circa 40 centimeter en neemt dus daardoor weinig tot geen ruimte in. Ideaal voor in huis of op het balkon, waardoor u optimaal kunt genieten van een vijver.

Ideaal dus voor iedereen met een kleine tuin of helemaal geen tuin maar die toch van water wil genieten.

Bewaren