Vijververlichting is in veel soorten verkrijgbaar. Ook bij Vijvercentrum De Scheper in Oirschot beschikken wij over een uitgebreid assortiment verlichting. U kunt dit in onze winkel bekijken en aanschaffen, maar ook online via onze webshop.
 

Verlichting in de vijver

U gaat vijver verlichting gebruiken bij de aanleg van uw vijver of zwemvijver. U hebt nogal wat te kiezen als het om dit soort verlichting gaat. Oase heeft een mooi assortiment vijververlichting armaturen in haar assortiment.

Als u uw vijver verlichting gaat gebruiken, dient u uiteraard rekening te houden met aansluitpunten voor de stroomtoevoer. Als u alles goed plant – of laat uitvoeren – kunt u de bedrading van de vijververlichting perfect ‘wegwerken’ zodat u uiteindelijk alleen het eindresultaat zult zien.
 

Led vijververlichting kopen

Veel soorten vijver verlichting zijn tegenwoordig Led. Led vijververlichting kopen en deze toepassen in of bij uw vijver is vaak goedkoper voor wat de energie kosten. Het is dus zeer goed toepasbaar. Het zorgt ervoor dat u energie gebruik wordt beperkt, dus u draagt direct bij aan een beter milieu. Zoals gezegd geeft Oase u hierbij volop mogelijkheden.

Led verlichting kopen en toepassen in uw vijver betekent ook nog eens een keer volop sfeer. Het Led licht zal ‘s-avonds een fraai beeld van uw vijver kunnen geven. Ook voor zwemvijvers is dit soort vijver verlichting goed te gebruiken.
 

vijververlichting onder water in zwemvijver

‘s-Avond lekker zwemmen in uw vijver en daarbij onderwaterverlichting gebruiken ? Het kan tegenwoordige allemaal. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat u er bij de aanleg rekening mee dient te houden dat de onderwaterverlichting ook van electriciteit voorzien dient te worden.

Het wegwerken van vijververlichting onder water bij een (zwem)vijver kan overigens prima. Zeker bij een wat grotere vijver kunt u bij het uitgraven hier rekening mee houden.

Het zal u vijver bijzonder sfeervol maken. Onderwaterverlichting in uw vijver zal ervoor zorgen dat u ook ‘s-avonds bij zwoele zomeravonden volop kunt genieten.
 

Vijver fontein met verlichting

Ook een vijverfontein kunt u van verlichting voorzien. Op deze manier zal de fontein ‘s-avonds fraai op kunnen lichten. Het overigens wel zo dat u niet bij elke vijver fontein verlichting kunt toepassen.

Er zijn echter ook modellen vijver fonteinen die als extra verlichting opties bieden. Zoals bijvoorbeeld de Oase Pondjet. Deze verlichtingset is bijzonder eenvoudig te monteren en zal u een perfect resultaat opleveren.
 

Drijvende vijver verlichting

De laatste jaren is drijvende vijver verlichting sterk in opkomst. Vaak worden dit soort producten ontwikkeld met LED verlichting. De drijvende vijververlichting is oplaadbaar via een accu. De lampen worden gedurende de dag op een oplader geplaatst en opgeladen.

‘s-Avonds wordt de verlichting dan op het vijveroppervlak geplaatst en geeft veel sfeer in de tuin en op de vijver.

U kunt uw vijververlichting ook online bestellen op vijverwinkel.com. Daarin bieden wij een ruim assortiment aan van schijnwerpers, drijvende verlichting en inbouw verlichting.

Bewaren