Service en advies op locatie voor slechts € 55,-

Wenst u dat vakmensen van Vijvercentrum De Scheper bij u op locatie komen kijken naar uw vijver-probleem? Heeft u last van troebel vijverwater, algen in de vijver, een vijverfilter of vijverpomp die niet naar behoren werkt of een ander vijverprobleem? Als u binnen een straal van 30 kilometer (*) van Oirschot woont, ergens in omgeving Eindhoven, Bladel of Tilburg, dan komen wij voor  €55,- uw vijversituatie evalueren om hier vervolgens professioneel vijveradvies op te geven of eventueel een vijverbehandelplan op te maken om de situatie te verbeteren.

Wat mag u voor dit bedrag van ons verwachten:

  • Uitvoerige watertest van uw vijverwater, detectie van het probleem en een advies hoe u optimale waterwaarden kunt bereiken.
  • Wij checken uw vijverpomp en maken deze indien nodig schoon.
  • Wij checken ook uw UV lampen en vervangen indien nodig en gewenst de UV lampen. (**)
  • Wij maken uw filter schoon en vervangen indien nodig en gewenst de filtermaterialen (**)
  • Aanvullend advies voor een optimale vijver.

(*) U dient binnen een straal van 30 kilometer van Oirschot woonachtig te zijn voor dit tarief. Neem contact met ons op als u verder woont dan 30 kilometer van Oirschot dan kunnen wij u de prijs op maat doorgeven, dit i.v.m. reistijd en reiskosten. 

(**) Vervangingsmaterialen dienen bij ons aangekocht te zijn of eventueel aangekocht te worden indien vervanging nodig is. Deze zijn niet in dit tarief inbegrepen.

Service en advies op locatie invulformulier

(Service en advies op locatie voor € 55,- per bezoek. U dient binnen een straal van 30 kilometer binnen Oirschot woonachtig te zijn voor dit tarief. Vervangingsmaterialen dienen bij ons aangeschaft te zijn of te worden en zijn niet in dit tarief inbegrepen.)

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op bovenstaande aanvraag. (bekijk hier onze privacyverklaring)