Over Vijvercentrum De Scheper

Wij zijn een familiebedrijf, waarbij Giel (vader) en Janita (moeder) al meer dan 25 jaar experts zijn op het gebied van vijvers en vijveraanleg. En waarbij Toon (de zoon) nu ook zijn intrede in het bedrijf heeft genomen en nu samen met een jong divers gemotiveerd team de mooiste projecten verwezenlijkt!

Wij zijn een speciaal zaak specifiek op het gebied van vijvers. Van het ontwerpen en aanleggen van siervijvers, zwemvijvers en koi-vijvers in alle vormen, stijlen en maten. Tot het verkopen van alle benodigdheden voor de aanleg en het onderhoud van vijvers. We zijn daarbij actief met de verkoop en aanleg op meerdere vlakken. We hebben een showroom in Oirschot Noord-Brabant die 5 dagen in de week geopend is. Waar we alles verkopen op het gebied van vijvers. Van de nieuwste vijverpompen en vijverfilters tot de mooiste Koi-karpers en waterplanten. Maar ook vijverstofzuigers, afdeknetten en schepnetten, vijverbacteriën, visvoer, PVC-materiaal, vijverfolie, siervissen en noem zo maar op. Wij werken met merken zoals Oase, Pontec, Velda, Auga, AquaForte en nog vele andere professionele vijverproductenleveranciers.

Naast de verkoop van vijverproducten in onze showroom hebben we ook een webshop en een aantal informatie websites, alles op het gebied van vijvers natuurlijk. Door onze ervaring weten we welke producten van goede kwaliteit zijn en duurzaam zijn. En verkopen deze dan ook via meerdere kanalen.

Daarnaast is onze kernactiviteit de aanleg van vijvers. Van kleine siervijvers tot enorme zwemvijvers. Van natuurlijke vijvers tot Bio-pools. Wij zijn begonnen met het aanleggen van siervijvers en koi-vijvers. Maar door de jaren heen hebben wij ons ook gespecialiseerd in zwemvijvers. In alle vormen, maten en stijlen. We zijn een expertise bedrijf. En volgen dan ook alle trends en technische ontwikkelingen op de voet…

Wij streven altijd naar duurzaamheid!

Een professionele vijver die meteen goed ontworpen en aangelegd wordt. Waarbij alle technische factoren kloppen en producten worden gebruikt van goede kwaliteit. Deze vijvers zijn duurzaam en daar kan levenslang van genoten worden! En dan is ons doel bereikt!

VACATURES

Momenteel hebben wij helaas geen openstaande vacatures. Maar denkt u dat u perfect bij ons bedrijf past en wilt u toch alvast voor de toekomst u gegevens achter laten? Stuur ons dan een mailtje.

0499-577980
info@descheper.nl
’t Laar 3
5688 HH Oirschot

OPENINGSTIJDEN

Maandag:      09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:        09:00 tot 17:00 uur
Woensdag:    Op afspraak
Donderdag:   09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:           09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:       09:00 tot 17:00 uur
Zondag:          Gesloten

Impressie van ons werk en onze projecten

Tuinvijver laten aanleggen
Zwemvijver aanleggen
koi vijver aanleggen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte blijven van alle vijver aanbiedingen, vijver adviezen en ontwikkelingen en trends.