Waterwaarden formulier

Troebel vijverwater? Groen vijverwater? Algen in vijver? Zieke vijvervissen? Of gewoon benieuwd hoe het met uw vijver gesteld is? Uw vijverwater is het DNA van uw vijver. Hieraan is te zien hoe het met uw vijver gaat en wat uw vijver te kort komt of te veel heeft of nodig heeft om op te starten voor het zomerseizoen. 

Bij ons vijvercentrum kunnen wij uw vijverwater testen en u direct advies geven. Neem hiervoor een potje vijverwater mee. Het potje moet ten eerste goed uitgewassen zijn en het mag geen potje zijn waar een zuur product of koolzuurhoudend product in heeft gezeten zoals; zuurkool, augurken, bruiswater etc. Een van onze vijverspecialisten zal hier ter plekke het water testen en kan u meteen zien welke stoffen er te veel of te weinig in het vijverwater zitten en hierop advies geven over wat uw vijver dan nodig heeft. 

Bent u niet in de gelegenheid om langs ons vijvercentrum te komen dan kunt u ook ons online waterwaarde-formulier invullen. Hiervoor moet u een waterwaarden thuis test bestellen in onze webshop. U kunt hiermee zelf thuis uw vijverwater testen en vervolgens de waterwaarden van uw vijverwatertest in ons online waterwaarden-formulier invullen. Hieruit komt een uitslag waarop een van onze vijverexperts een gratis op maat gemaakt advies zal geven die u ontvangt per e-mail. Makkelijker en eenvoudiger kan het niet!

Waterwaarden invulformulier

Mijn vijver heeft...

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op bovenstaande aanvraag. (bekijk hier onze privacyverklaring)