Ons vijvercentrum beschikt al jaren over de beste professionals op vijver gebied. Bij ons vindt u een ruim assortiment vijverpompen, vijverfilters, koi, siervissen en alle overige vijverbenodigdheden.

Bij een bezoek aan ons vijvercentrum zult u onze service en kwaliteit optimaal kunnen ervaren. Uitleg over producten of advies over vijver aanleg? Geen enkel probleem!

Een bezoek aan Vijvercentrum De Scheper is altijd de moeite waard! Voor onze openingstijden en routebeschrijving klikt u gewoon op deze link.

1. Een vrijblijvend advies gesprek over aanleg van een vijver

vrijblijvend gesprek

Heeft u serieuze plannen voor de aanleg van een nieuwe vijver ? Neem dan contact met ons op. Klik eenvoudig op bovenstaande button en vul het formulier in. Wij nemen daarna contact met u op voor het maken van een afspraak in ons Vijvercentrum in Oirschot.

2. Service en advies op locatie voor slechts € 35,- (*)
service en advies

Klik op de button als u wenst dat vakmensen van Vijvercentrum De Scheper bij u op locatie komen, als u binnen een straal van 30 kilometer (*) van Oirschot woont.

Wat mag u voor dit bedrag van ons verwachten:

– Uitvoerige watertest van uw vijverwater en een advies hoe u optimale waterwaarden kunt bereiken
– Wij vervangen indien gewenst de UV lampen. (*)
– Wij vervangen indien gewenst de filtermaterialen (*)
– Aanvullend advies voor een optimale vijver

(*)  U dient binnen een straal van 30 kilometer binnen Oirschot woonachtig te zijn voor dit tarief. Neem contact met ons op als u verder woont dan 30 kilometer van Oirschot. Vervangingsmaterialen dienen bij ons aangekocht te zijn of te worden en zijn niet in dit tarief inbegrepen.

3. Advies over waterwaarden

waterwaarden formulier

U kunt ons de waterwaarden van uw vijver doorgeven via ons waterwaardenformulier. U ontvangt daarna per e-mail een gratis op maat gemaakt advies voor uw vijver! Makkelijker kan het eenvoudig niet.