Ons vijvercentrum beschikt al jaren over de beste professionals op vijver gebied. Bij ons vindt u een ruim assortiment vijverpompen, vijverfilters, koi, siervissen en alle overige vijverbenodigdheden.

Bij een bezoek aan ons vijvercentrum zult u onze service en kwaliteit optimaal kunnen ervaren. Uitleg over producten of advies over vijver aanleg ? Geen enkel probleem !

Een bezoek aan Vijvercentrum De Scheper is altijd de moeite waard ! Voor onze openingstijden en routebeschrijving klikt u gewoon op deze link.

1. Een vrijblijvend advies gesprek over aanleg van een vijver

vrijblijvend gesprek

 

 

 

 

 

 

Heeft u serieuze plannen voor de aanleg van een nieuwe vijver ? Neem dan contact met ons op. Klik eenvoudig op bovenstaande button en vul het formulier in. Wij nemen daarna contact met u op voor het maken van een afspraak in ons Vijvercentrum in Oirschot.

2. Service en advies op locatie voor slechts 35,– (*)
service en advies

 

 

 

 

 

Klik op de button als u wenst dat vakmensen van Vijvercentrum De Scheper bij u op locatie komen, als u binnen een straal van 3o kilometer (*) van Oirschot woont.

Wat mag u voor dit bedrag van ons verwachten :

– Uitvoerige watertest van uw vijverwater en een advies hoe u optimale waterwaarden kunt bereiken
– Wij vervangen indien gewenst de UV lampen. (*)
– Wij vervangen indien gewenst de filtermaterialen (*)
– Aanvullend advies voor een optimale vijver

(*)  U dient binnen een straal van 30 kilometer binnen Oirschot woonachtig te zijn voor dit tarief. Neem contact met ons op als u verder woont dan 30 kilometer van Oirschot. Vervangingsmaterialen dienen bij ons aangekocht te zijn of te worden en zijn niet in dit tarief inbegrepen.

3. Advies over waterwaarden

waterwaarden formulier

 

 

 

 

 

 

U kunt ons de waterwaarden van uw vijver doorgeven via ons waterwaardenformulier. U ontvangt daarna per e-mail een gratis op maat gemaakt advies voor uw vijver ! Makkelijker kan het eenvoudig niet.