Kom eens kijken bij onze showroom!

Wij zijn al meer dan 25 jaar experts op het gebied van vijvers en vijver aanleg. Van het ontwerpen en aanleggen van siervijvers, zwemvijvers en koi-vijvers in alle vormen, stijlen en maten. Tot het verkopen van alle benodigdheden voor de aanleg en het onderhoud van uw vijver. Van de nieuwste vijverpompen en vijverfilters tot de mooiste Koi-karpers en waterplanten. Maar ook vijverstofzuigers, afdeknetten en schepnetten, vijverbacteriën, visvoer, PVC-materiaal, vijverfolie en noem zo maar op. Wij werken met merken zoals Oase, Pontec, Velda, Auga, AquaForte en nog vele andere professionele vijverproductenleveranciers. Door onze ervaring weten we welke producten van goede kwaliteit zijn en duurzaam zijn. Wij moeten hier zelf ook mee werken voor onze projecten en hebben dan door de jaren heen selecties kunnen maken van de beste filters vijverfolies, substraten, visvoeren en noem zo maar op.

Wij streven altijd naar duurzaamheid!
Een professionele vijver die meteen goed ontworpen en aangelegd wordt. Waarbij alle technische factoren kloppen en producten worden gebruikt van goede kwaliteit Deze vijvers zijn duurzaam en daar kan levenslang van genoten worden! Wij zijn dus een speciaal zaak specifiek op het gebied van vijvers. En volgen dan ook alle trends en technische ontwikkelingen op de voet…

Wilt u advies? Wij staan voor u klaar! Dus kom gezellig langs bij ons vijvercentrum! In onze showroom kunt u onze prachtige met zorg in Japan geselecteerde koi bewonderen! Of u laat u hier inspireren door een kijkje te nemen in ons uitgebreide aanbod in vijverproducten. Ook kunnen we hier u voorbeelden van onze projecten laten zien. Een aantal van onze projecten staan ook op onze website onder onze projecten.

Of wilt u graag een persoonlijk gesprek voor de aanleg van uw eigen vijver? Dat kan zeker! Maak daarvoor wel even een afspraak met ons telefonisch of via mail. Dan zorgen wij dat we alle tijd hebben voor u!

OPENINGSTIJDEN

Maandag:      09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:        09:00 tot 17:00 uur
Woensdag:    Op afspraak
Donderdag:   09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:           09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:       09:00 tot 17:00 uur
Zondag:          Gesloten

0499-577980
info@descheper.nl
’t Laar 3
5688 HH Oirschot

Aanleg en advies

Al jaren zijn wij dé specialist voor alles op het gebied van vijvers. In onze showroom en in onze webshop www.vijverwinkel.com vindt u een ruim assortiment vijverproducten. Van alles op het gebied van vijvertechniek en kwaliteitsproducten voor vijveraanleg zoals vijverpompen, vijverfilters, vijverfolies enz. Tot alles om uw vijver aan te kleden en te sieren zoals vijverplanten, vijversubstraat, maar ook Japanse koi, siervissen en alle overige vijverbenodigdheden.

“Persoonlijke service en kwaliteit dat is wat ons drijft!”

Wilt u ook persoonlijk advies voor de aanleg van uw vijver? Of heeft u interesse om uw vijver door ons als professionals aan te laten leggen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, om een afspraak in te plannen! Wij nemen graag de tijd om uw vragen te horen. Of kom eens langs bij ons vijvercentrum openingstijden.

Aanvraag afspraak

Tuinvijver laten aanleggen
Zwemvijver aanleggen
koi vijver aanleggen

Merken bij ons verkrijgbaar

WATERKWALITEIT

Voor een gezonde en heldere vijver is een goede waterkwaliteit zeer belangrijk! Test daarom regelmatig uw water om bij te houden wat uw vijver nodig heeft.
Dit kunt u zelf doen of GRATIS
door ons laten doen bij ons Vijvercentrum.

WATERTESTEN

U kunt uw water op meerdere manier
zelf testen. Hoe? 

WATERWAARDEN

Vul hier uw waterwaarden in en krijg
GRATIS advies! 

WATERKWALITEIT

Voor een gezonde en heldere vijver is een goede waterkwaliteit zeer belangrijk! Test daarom regelmatig uw water om bij te houden wat uw vijver nodig heeft.
Dit kunt u zelf doen of GRATIS door ons laten doen bij ons Vijvercentrum.

WATERTESTEN

U kunt uw water op meerdere manier
zelf testen. Hoe? 

WATERWAARDEN

Vul hier uw waterwaarden in en krijg
GRATIS advies! 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte blijven van alle vijver aanbiedingen, vijver adviezen en ontwikkelingen en trends.