Waterlelies kopen

Waar koop ik een waterlelie?

Waterlelies zijn prachtige bloemen die groeien op het wateroppervlak. Ze zijn er in verschillende kleuren, zoals wit, roze, geel en blauw. De schoonheid van waterlelies is betoverend en zorgt voor een serene sfeer in de tuin of vijver. Niet alleen zijn ze mooi om naar te kijken, maar ze hebben ook een toegevoegde waarde voor het ecosysteem van de vijver. De bladeren van de waterlelie bieden beschutting aan vissen en andere waterdieren en zorgen voor schaduw, waardoor de watertemperatuur koeler blijft. Daarnaast nemen de bladeren voedingsstoffen op uit het water, waardoor het water helderder wordt en algengroei wordt verminderd. Kortom, waterlelies zijn niet alleen een lust voor het oog, maar dragen ook bij aan een gezonde en evenwichtige vijver. Meer weten over hoeveel waterlelies kosten en waar u waterlelies kan kopen? Lees hieronder verder.

Tuinvijver laten aanleggen
Zwemvijver aanleggen
koi vijver aanleggen

Aanleg en advies

Al jaren zijn wij dé specialist voor alles op het gebied van vijvers. In onze showroom en in onze webshop www.vijverwinkel.com vindt u een ruim assortiment vijverproducten. Van alles op het gebied van vijvertechniek en kwaliteitsproducten voor vijveraanleg zoals vijverpompen, vijverfilters, vijverfolies enz. Tot alles om uw vijver aan te kleden en te sieren zoals vijverplanten, vijversubstraat, maar ook Japanse koi, siervissen en alle overige vijverbenodigdheden.

“Persoonlijke service en kwaliteit dat is wat ons drijft!”

Wilt u ook persoonlijk advies voor de aanleg van uw vijver? Of heeft u interesse om uw vijver door ons als professionals aan te laten leggen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, om een afspraak in te plannen! Wij nemen graag de tijd om uw vragen te horen. Of kom eens langs bij ons vijvercentrum openingstijden.

Aanvraag afspraak

Waterlelies kopen; Hoeveel kost een waterlelie?

Als je van plan bent om waterlelies te kopen, is het natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel ze kosten. Maar dit is moeilijk met een gemiddelde prijs aan te geven omdat er zoveel diverse soorten waterlelies zijn. De prijs van een waterlelie kan variëren afhankelijk van verschillende factoren.

Soorten waterlelies en prijsklasse

De prijs van een waterlelie hangt van de grootte af, of het een moederlelie is of niet en kan ook afhangen van het soort waterlelie dat u wilt kopen. Er zijn namelijk verschillende soorten waterlelies, zoals de tropische waterlelie en de winterharde waterlelie. De winterharde variant is meestal goedkoper dan de tropische variant omdat deze beter bestand is tegen ons klimaat. Een moederlelie is een meerjarige waterlelie die al groter is gegroeid, stevigere wortels heeft en meteen al een voller bladerdek met bloemen heeft. Deze zijn dan meestal ook prijziger. De prijs van een waterlelie kan variëren van enkele euro’s tot tientallen euro’s. Dit hangt dus af van de soort waterlelie, de grootte van de waterlelie, maar ook de grootte van de vijver en hoeveel u er nodig heeft om een mooie waterlelie partij te krijgen. Het is dus belangrijk om vooraf vast te stellen met een vijverexpert hoeveel waterlelies u nodig heeft en welke waterlelies het beste bij uw vijver passen. Als u weet wat het beste bij uw vijver past kunt u op zoek gaan naar waterlelies die binnen uw budget passen. Ter conclusie; Als u van plan bent waterlelies te kopen, is het belangrijk om goed na te gaan wat bij uw vijver past, eventueel advies vragen bij een van onze vijverexperts en na te gaan wat het budget is dat u er aan uit wilt geven.

– Waterlelies kopen; Waar koop ik een waterlelie?– Ik wil graag vrijblijvend vijver beplanting advies
Waterlelies

Waterlelies kopen; Waar koop ik een waterlelie?

Waterlelies zijn dus prachtige planten die een vijver of waterpartij kunnen transformeren tot een oase van rust en schoonheid. Maar waar koop je eigenlijk een waterlelie?

Bij Vijvercentrum De Scheper

Vijvercentrum De Scheper heeft al meer dan 25 jaar ervaring en expertise in de vijverbranche. Bij Vijvercentrum De Scheper kunt u diverse soorten waterlelies kopen in verschillende kleuren en groottes. Het voordeel van het bezoeken van ons vijvercentrum is dat we u meteen deskundig advies kunnen geven over welke waterlelie het beste past bij uw vijver of bij uw waterpartij.

Verzenden helaas niet mogelijk

Een belangrijk punt om rekening mee te houden is dat Vijvercentrum De Scheper geen verzendingen doet van waterlelies. Dit doen wij om de kwaliteit van de waterlelies te waarborgen. Het is dus noodzakelijk om zelf naar het vijvercentrum toe te gaan om de waterlelies uit te kiezen.

Welkom bij ons vijvercentrum

Als u op zoek bent naar waterlelies en deskundig advies wilt, bent u van harte welkom bij Vijvercentrum De Scheper! Onze vijverexperts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze van waterlelies. Zo bent u verzekerd van een prachtige waterlelie partij die perfect past bij uw vijver!

Ik wil graag vrijblijvend vijver beplanting advies

Dan bent u bij ons vijvercentrum aan het juiste adres. Onze vijverexperts staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste planten voor uw vijver. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de waterlelies die het beste bij uw vijver passen. En kunnen er zo samen voor zorgen dat uw vijver een kleurrijk en levendig geheel wordt. Wilt u graag meer tijd en persoonlijke aandacht om uw gehele vijver beplanting te bespreken? Maak dan gerust een afspraak met een van onze vijverexperts. Zij kunnen u niet alleen adviseren over welke waterlelies het beste bij uw vijver passen, maar ook helpen bij het beplanten en het maken van een beplantingsplan voor uw gehele vijver. Kortom, wij helpen u graag bij het creëren van een mooie en gezonde vijver. Neem contact met ons op voor vrijblijvend vijver beplanting advies en maak gebruik van onze expertise op het gebied van waterlelies en andere vijverplanten.

MEER DAN 25 JAAR EXPERTS IN DE VIJVERBRANCHE!

Vijvercentrum De Scheper is al meer dan 25 jaar expert in de vijverbranche. Van aanleg tot onderhoud tot de verkoop van alle producten op vijvergebied. Wij hebben een fysieke winkel met showroom waar u 5 dagen in de week vrijblijvend welkom bent om langs te komen. En we verkopen onze producten online via www.vijverwinkel.com. Kom eens langs of kijk eens rond op onze webshop. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en expertise!

Wij zijn experts in;

– Het aanleggen van zwemvijvers, siervijvers en koivijvers
Het onderhoud van alle soorten vijvers
De verkoop van kwaliteits vijverproducten
Het geven van profesioneel vijver advies

Heeft u hulp nodig bij de aanleg van uw vijver? Het onderhoud van uw vijver? Of heeft u een andere vijver gerelateerde vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Een van onze vijver experts helpt u graag verder. Of kom eens langs bij ons vijvercentrum!

Gegarandeerd kwaliteit en daarmee duurzaamheid, daar staan wij voor!

Naast onze corebusiness; het aanleggen van de mooiste vijvers. Verkopen wij in onze fysieke winkel en in onze webshop www.vijverwinkel.com alle benodigdheden voor de aanleg en het onderhoud van uw vijver. Van de nieuwste pompen en filters tot de mooiste Koi-karpers, siervissen en waterplanten. Wij werken met merken zoals Oase, Velda, Auga, en nog vele andere professionele vijverproductenleveranciers. 

Door onze ervaringen door de jaren heen weten we welke producten nou juist wel of niet van goede kwaliteit zijn en daarmee ook duurzaam zijn. Wij moeten hier zelf ook mee werken voor onze projecten dus streven dan ook naar het gebruik van de beste producten voor de juiste doeleinden! 

Bij ons kunt o.a. u terecht voor:

 • Vijvervissen & Koi
 • Watervallen & Beeklopen
 • Vijverpompen & Vijverfilters
 • Vijverfolie & Prefab vijver bakken
 • Vijverstofzuigers & Vijver afdeknetten
 • Vijverplanten, Waterplanten & Oeverplanten

En nog veel meer, kijk hiervoor rond op onze webshop of kom langs bij onze showroom!

Download hier onze GRATIS vijverbrochures voor inspiratie

Als u droomt van een prachtige vijver in uw tuin, maak dan gerust een afspraak met ons. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en helpen u bij het aanleggen van uw droomvijver. Of u nu kiest voor een rechthoekige vijver, een ronde vijver, een grote vijver of een kleine vijver wij zorgen ervoor dat uw vijver perfect past bij uw wensen en uw tuin! Heeft u nog geen idee wat voor een vijver u graag zou willen? Kijk gerust eens rond in ons gratis te downloaden vijverbroches voor inspiratie.

WILT U TOCH IETS ANDERS WETEN? WILT U ADVIES OP MAAT?

Wij zijn al meer dan 25 jaar experts in de vijverbranche. Met onze brede ervaring en expertise kunnen wij u zeer goed advies geven. Heeft u het idee om een vijver aan te leggen? Of heeft u al een vijver maar heeft u specifieke vragen over uw situatie. Wij helpen u graag verder! U kunt ons 6 dagen in de week telefonisch bereiken en u kunt ons altijd mailen. U bent ook natuurlijk altijd van harte welkom om gewoon eens langs te komen bij ons vijvercentrum in Oirschot Noord-Brabant. Wij staan klaar met professioneel en eerlijk advies!

Wij staan voor u klaar!

 • Professioneel en persoonlijke advies!
 • Meer dan 25 jaar experts op vijvergebied!
 • Masters in de aanleg van vijvers en zwemvijvers!
 • Vooruitstrevend met de nieuwste technieken en trends op vijvergebied!
 • Kom eens langs bij ons vijvercentrum!

Tips & Tricks

WATERKWALITEIT

Voor een gezonde en heldere vijver is een goede waterkwaliteit zeer belangrijk! Test daarom regelmatig uw water om bij te houden wat uw vijver nodig heeft.
Dit kunt u zelf doen of GRATIS
door ons laten doen bij ons Vijvercentrum.

WATERTESTEN

U kunt uw water op meerdere manier
zelf testen. Hoe? 

WATERWAARDEN

Vul hier uw waterwaarden in en krijg
GRATIS advies! 

WATERKWALITEIT

Voor een gezonde en heldere vijver is een goede waterkwaliteit zeer belangrijk! Test daarom regelmatig uw water om bij te houden wat uw vijver nodig heeft.
Dit kunt u zelf doen of GRATIS door ons laten doen bij ons Vijvercentrum.

WATERTESTEN

U kunt uw water op meerdere manier
zelf testen. Hoe? 

WATERWAARDEN

Vul hier uw waterwaarden in en krijg
GRATIS advies! 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte blijven van alle vijver aanbiedingen, vijver adviezen en ontwikkelingen en trends.