Aanleg van siervijvers

Prachtige vijver laten aanleggen in uw tuin.

Een siervijver is als een groene oase te midden van alle drukte. Het is dé plek om te ontspannen en tot rust te komen. Met het stromend water en zachte kabbelingen geeft de vijver een rustgevend effect. Waar water is, is leven en balans.

Daarnaast zorgen de vlinders, kikkers, salamandertjes en vogels die de vijver gebruiken als toevluchtsoord en als verkoelende plek in de hete zomers, voor kleur, levendigheid en heerlijke natuur geluiden in uw tuin. Want met de steeds hetere zomers en krimpende watervoorzieningen zoals beeklopen en natuurlijke meren zijn tuinvijvers graag geziene voorzieningen voor deze prachtige natuurwezentjes. 

De siervijver is als een parel in het groen, versierd met kleurrijke waterplanten en siervissen. Het aanleggen van een siervijver vraagt wel wat aandacht en expertise. Het is belangrijk om de juiste afmetingen en diepte te bepalen, evenals het kiezen van de juiste waterplanten en vijvervissen die de vijver nodig heeft om een biotoop te krijgen die in balans is en tevens passen bij uw gewenste sfeer. 

Door het creëren van een siervijver ofwel tuin-vijver kunt u uw eigen paradijsje in de tuin realiseren, waar u kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Lees hieronder meer over de aanleg van tuinvijvers.

Tuinvijver laten aanleggen
koi vijver aanleggen
Zwemvijver aanleggen

Aanleg en advies

Al jaren zijn wij dé specialist voor alles op het gebied van vijvers. In onze showroom en in onze webshop www.vijverwinkel.com vindt u een ruim assortiment vijverproducten. Van alles op het gebied van vijvertechniek en kwaliteitsproducten voor vijveraanleg zoals vijverpompen, vijverfilters, vijverfolies enz. Tot alles om uw vijver aan te kleden en te sieren zoals vijverplanten, vijversubstraat, maar ook Japanse koi, siervissen en alle overige vijverbenodigdheden.

“Persoonlijke service en kwaliteit dat is wat ons drijft!”

Wilt u ook persoonlijk advies voor de aanleg van uw vijver? Of heeft u interesse om uw vijver door ons als professionals aan te laten leggen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, om een afspraak in te plannen! Wij nemen graag de tijd om uw vragen te horen. Of kom eens langs bij ons vijvercentrum openingstijden.

Aanvraag afspraak

Waarom een siervijver of een zwemvijver?

Beide zijn een aanwinst en een visueel natuurlijk kunstwerk voor uw tuin. Een vijver is een eyecatcher in het groen of het nu een zwemvijver, koivijver of een siervijver is. Beide zijn een ecologische biotoop van sprankelend helder natuurlijk water, een weelde aan diverse waterplanten en bloemen, eventueel een kleurrijke waaier aan vissen en alle andere natuurlijke elementen en bewoners die op een vijver af komen. 

Beide zijn dus een natuurlijk element van water en leven in uw tuin wat op diverse manieren geheel naar eigen smaak kan worden vormgeven. Zowel een zwemvijver als een siervijver kan in elke vorm en geheel naar alle wensen worden geplaatst. 

Het verschil is dat er in een ‘zwem’ vijver ook nog gezwommen kan worden. Omdat er in een zwemvijver graag gezwommen wordt en daarvoor de ruimte wil hebben is het vaak wel gebruikelijk om, in vergelijking met een siervijver, minder tot meestal helemaal geen waterplanten te plaatsen in het zwemgedeelte. De waterplanten kunnen een obstructie zijn tijdens het zwemmen. Tevens willen de meeste een gladde overzichtelijke bodem. Met waterplanten is meestal vijvergrond op de bodem nodig.

Waterplanten zijn belangrijk om het water helder en schoon te houden. Door minder tot geen waterplanten vindt er dus minder verwerking van afvalstoffen en minder verwerking van koolzuur en stikstof tot zuurstof plaats. Door minder tot geen waterplanten in het vijvergedeelte moet deze nodige afvalverwerking en zuurstofcreatie bij een zwemvijver vervangen worden door eventueel een plantenfilter langs het zwemgedeelte of/en door een uitgebreidere filtratietechniek. 

Bij een siervijver is veel meer vegetatie in de vijver mogelijk. Daardoor is er eventueel minder filtratietechniek nodig en is er niet perse een plantenfilter nodig. De vijver is dan meer in staat zijn eigen biotoop te creëren en te onderhouden, dus zelf afval te verwerken en zuurstof aan te maken. Natuurlijk kan dit beide wel toegevoegd worden aan een siervijver, eventueel voor optimale filtratie en in het geval van de plantenfilter voor extra filtratie en het prachtige aanzicht van alle kleurrijke planten. 

De keuze is dus afhankelijk of u meer waarde hecht aan de mogelijkheid om te kunnen zwemmen in uw vijver of dat u nou juist graag meer groen en kleur, met vijverplanten  en vijvervissen in uw vijver wil. Ziet u uw droomvijver eerder als een natuurlijk sieraad vol prachtige planten en kleurrijke bloemen zoals waterlelies? Dan is een siervijver meer iets voor u. Wilt u liever op hete dagen tevens een plonsje kunnen wagen in uw natuurlijke vijver? Waar het wel ook mogelijk is om vissen in te houden en een plantenborder in de vorm van een plantenfilter langs te creëren. Maar waar je niet tot nauwelijks planten in de vijver kan houden, maar wel kunt zwemmen. Dan is een zwemvijver meer iets voor u.

Meer weten over zwemvijvers kijk dan eens bij onze pagina over zwemvijvers, aanleg van zwemvijvers en voorbeelden van zwemvijvers.

Meer weten over koi-vijvers kijk dan eens bij onze pagina over koivijvers, aanleg van koivijvers en voorbeelden van koivijvers.

Meer weten over siervijvers? Lees dan verder op deze pagina of bekijk onze Tips & Tricks over siervijvers en onze voorbeelden van siervijvers.

Verder kunt u lezen op deze pagina over:

– Een visueel pareltje voor uw tuin– Wat is een plantenfilter?– Match made in heaven!– Verschillende soorten siervijvers– Pracht en praal in uw eigen tuin– Natuur en techniek komen samen– Uw eigen wellness paradijsje op aarde– De aanleg van een zwemvijver– Kom eens kijken bij onze showroom!
Vijverplanten vijver
koivijver
Zwembad of zwemvijver?
vijver in stadstuin aanleggen
Vijver zuurstofplaten

Een visueel pareltje voor uw tuin

Een siervijver is pas echt compleet als hij aangekleed is met prachtige vijverplanten en een scala aan gekleurde vijvervissen. Vijverplanten zijn planten die in en rondom een vijver groeien. Deze planten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar vervullen ook een belangrijke rol in het ecosysteem van de vijver. Er zijn verschillende soorten vijverplanten beschikbaar die elk hun eigen functie hebben. Zo zijn er zuurstofplanten die zorgen voor een gezonde balans van zuurstof in het water, drijfplanten die schaduw en beschutting tegen roofdieren bieden voor de vijvervissen en tevens ook algen groei tegenhouden, omdat algen gedijen in zonlicht. Dan zijn er nog moerasplanten en oeverplanten die ook dienen als filter voor het water. Alle vijverplanten hebben eigenlijk een zuiverende functie, de een meer dan de ander. De uitblinkers hierin zijn helofytenplanten, zij zijn de helden onder de vijverplanten die het water goed kunnen filteren en zuiveren. 

Maar naast dat vijverplanten essentieel zijn voor de biotoop van de vijver en voor de gezondheid van uw vijvervissen is het ook nog een prachtig aanzicht. Denk aan een fata morgana van waterlelies, een moeras van diverse rietsoorten of een gevulde plantenfilter met gele lissen. Het is belangrijk om de juiste combinatie van vijverplanten te kiezen, zodat de biotoop van de vijver in optimale conditie blijft.

Wat is een plantenfilter?

Een plantenfilter is een oeverrand om een gedeelte of om de hele vijver heen, gevuld met substraat en waterplanten. Naast dat dit een prachtige border is aan groen en kleur om de vijver, dient dit ook als natuurlijke filter. Het water van de zwemvijver loopt met een overloop de plantenfilter in. Hier zakt het vijverwater door het substraat en wordt het door het substraat en de wortels van de planten gezuiverd om vervolgens weer terug de zwemvijver in te gaan. Omdat er bij een zwemvijver meestal wordt gekozen voor een plantenfilter aan de zijkant in plaats van net als bij een siervijver de planten in de vijver, heeft een zwemvijver vaak wel meer ruimte nodig. 

Maar een plantenfilter is natuurlijk ook mogelijk bij een siervijver. Een extra filtratie middel en extra vijverplanten kunnen nooit kwaad. Sterker nog het geeft ook de oever van de vijver een prachtig aanzicht, het zorgt ervoor dat het vijverwater nog helderder en schoner wordt en het is tevens een heerlijke plek voor kleine waterwezentjes, vlindertjes en vogels om te verkoelen, te badderen en van te drinken. U heeft er alleen wel extra ruimte voor nodig boven op de gewenste vijveroppervlak.

Koi in vijver

Pracht en praal in uw eigen tuin

Vijvervissen zijn een toegevoegde waarde aan uw vijver en aan uw tuin. Vijvervissen geven leven en kleur aan uw tuin. Het is genieten om naar de vijvervissen te kijken, naast de prachtige kleuren stralen ze ook rust en balans uit. Wij hebben een groot assortiment aan vijvervissen in onze showroom en u bent van harte welkom om eens te komen kijken. We hebben siervissen, steuren en een groot aanbod unieke en prachtige Koi’s uit Japan. Wij hebben al meerdere wedstrijden gewonnen met onze Koi’s. Waarvan meerdere op wereldniveau. Ryu-X is daar een van.

Verschillende soorten siervijvers

Er zijn verschillende soorten siervijvers, wat past het beste bij u?

Het verschil zit hem het meest in de waarde die u hecht aan de natuurlijkheid, helderheid en de continuïteit van het water. Hoe helderder u de vijver wilt hebben des te meer bemoeienis er nodig zal zijn aan de vijver. 

U kunt ervoor kiezen een puur ecologische siervijver te nemen. Waarmee u de biotoop van de vijver grotendeels zijn eigen gang laat gaan en door minimale bemoeienis, op een natuurlijke wijze met bijvoorbeeld plantenfiltratie, de vijver zuivert. Dit betekent wel dat er momenten bij zullen zijn dat het water troebel zal zijn. Wat dan weer bijgestuurd kan worden door bijvoorbeeld het toevoegen van goede bacteriën. 

Als u wilt dat u vijver zoveel mogelijk continuïteit heeft in helderheid en gezondheid van het vijverwater dan heeft u vijvertechniek en mechanische-filtratie nodig. 

Maar naast de keuze in techniek en continuïteit in helderheid, kunt u ook nog alle kanten op qua het visuele aanzicht van de vijver. Misschien wilt u een siervijver dat in natuurlijke vorm afloopt en oogt als een bos-meer. Of wilt u nou juist een strakke vierkante, rechthoekige, ronde of ovale vijver. Of misschien wel een siervijver met een prachtige waterval, fontein of ander waterornament. Of een vijver dat rondom uw terras loopt als een gracht. Misschien wel een vijver met grote natuurstenen eromheen dat het oogt als een natuurlijke waterbron in de bergen. Of nou juist met een strakke granieten rand zoals de foto hiernaast. 

Zo is het ook nog belangrijk om te kiezen van welk materiaal u de vijver wilt aanleggen. Wilt u de vijver organisch vormen van PVC-vijverfolie of wilt u het strak van een voorgevormde prefab polyester vijverbak? Ook zijn er in kleiner formaat organisch voorgevormde vijvers. Maar voor grotere tot middel grote vijvers wordt er veelal gebruik gemaakt van vijverfolie of een prefab polyester vijverbak. 

Er zijn dus vele soorten, vormen en mogelijkheden voor een prachtige siervijver! Iedere siervijver is uniek en af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Maar toch zijn er een aantal belangrijke factoren die een vijver nodig heeft en die er voor zorgen dat de biotoop van de vijver in balans blijft. 

Voor deze expertise bent u bij ons aan het juiste adres en gaan wij dan ook graag de samenwerking met u aan!

Siervijver aanleggen
Moderne vijver

MEER DAN 25 JAAR EXPERTS IN DE VIJVERBRANCHE!

Vijvercentrum De Scheper is al meer dan 25 jaar expert in de vijverbranche. Van aanleg tot onderhoud tot de verkoop van alle producten op vijvergebied. Wij hebben een fysieke winkel met showroom waar u 5 dagen in de week vrijblijvend welkom bent om langs te komen. En we verkopen onze producten online via www.vijverwinkel.com. Kom eens langs of kijk eens rond op onze webshop. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en expertise!

Wij zijn experts in;

– Het aanleggen van zwemvijvers, siervijvers en koivijvers
Het onderhoud van alle soorten vijvers
De verkoop van kwaliteits vijverproducten
Het geven van profesioneel vijver advies

Heeft u hulp nodig bij de aanleg van uw vijver? Het onderhoud van uw vijver? Of heeft u een andere vijver gerelateerde vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Een van onze vijver experts helpt u graag verder. Of kom eens langs bij ons vijvercentrum!

Techniek en natuur komen samen

Grove vervuiling die in de vijver komt kan doormiddel van techniek worden verwijderd. Bloesem en blaadjes uit de omgeving worden middels skimmers en bodemdrains aan het zwemgedeelten onttrokken. Dit vermindert het manueel onderhoud en zorgt voor schoner water. Het vijverwater stroomt vervolgens door een plantenfilter, zeef of vijverfilter de vervuiling blijft hier achter en het schone vijverwater gaat terug de vijver in.

Vijver techniek filter

Match made in heaven!

De vijver is een weerspiegeling van balans. Balans van water, balans van groen en leven. Balans van de natuur, rust en sereniteit. Een plek van rust voor u zelf en van samenkomst voor u en uw familie en vrienden. In de zomer is het heerlijk om bij de vijver te vertoeven. Te genieten van de geur van het natuurlijke water. Te genieten van het geluid van het kabbelend water.

Water heeft aantrekkingskracht om bij te zitten, naar te kijken, naar te luisteren en in het geval van een zwemvijver zelfs om in te zwemmen. Samen komen bij het water, samen plezier maken, samen genieten van de verkoeling die het water in uw tuin geeft. Want ook zonder er in te zwemmen geeft het hebben van een vijver in uw tuin vele malen meer verkoeling dan een tuin zonder vijver. De vijver verkoelt de lucht in zijn omgeving. Daarnaast zorgt de vijver voor een goede luchtvochtigheid in uw tuin dat goed is voor de rest van de planten en bomen.

Ofwel een vijver in uw tuin is win-win-win. Goed voor de tuin. Goed voor de fauna in de omgeving. En goed voor u en uw naasten. Match made in heaven!

Uw eigen wellness paradijsje op aarde

Ook in de winter is een vijver een ware toevoeging voor uw tuin. Denk aan betoverend vijververlichting die uw vijver, de vijvervissen en zijn omgeving prachtig verlichten tijdens de donkere dagen. Of een eigen wellness met een heerlijke privé sauna langs de vijver. Dan heeft u helemaal uw eigen paradijsje op aarde!

Een vijver in uw tuin hebben geeft van zichzelf al een plek van rust en sereniteit maar ook een plek van samenkomst. Samenkomst van natuurlijk leven zoals salamandertjes en kikkertjes, maar ook samenkomst van mensen. Water heeft aantrekkingskracht een plek van balans een plek om in balans te komen met jezelf en met de natuur.

Om het natuurlijk paradijsje helemaal compleet te maken zou een sauna een ware toevoeging zijn! Dan kunt u nog langer genieten van het aanzicht en de sereniteit van uw vijver en in het geval van een zwemvijver ook nog langer genieten van het water. De zwemvijver dient dan als afkoel-bad ofwel als “plunge-bad” na het sauneren. 

Of nou juist opwarmen en genieten met uitzicht over uw eigen siervijver of zwemvijver in uw eigen hout gestookte hottub met de optie tot lekkere bubbelen! Met onze Ducktubs heeft u vele mogelijkheden! Hout gestookt, elektrisch, met of zonder bubbels. In ieder geval, welke opties u ook neemt, het is ultiem genieten van uw vrijetijd in uw eigen tuin!

Een eigen sauna geeft de vrijheid om te sauneren wanneer het u uitkomt! Even na het eten, even na uw werk, na het sporten, met uw vrienden of vriendinnen op zaterdagavond, of lekker op zondag ochtend om de dag goed gezond te beginnen! U bent niet meer afhankelijk van openingstijden van een wellnessresort. U hoeft ook niet meer de drukte op te zoeken of nog de auto in te stappen en de drukke weg op te gaan als u helemaal lekker ontspannen bent. Een eigen sauna geeft u rust en vrijheid!

Wij kunnen dit totaalplaatje voor u aanbieden! Heeft u al een vijver of zwemvijver en wilt u hier graag een sauna bij dan kunnen wij dit realiseren. Bent u opzoek naar een nieuwe invulling van uw tuin en wilt u graag uw eigen wellness paradijsje op aarde creëren dan kunnen wij het gehele ontwerp en de aanleg van zowel de vijver, sauna, ducktub en eventueel zelfs natuurlijke jacuzzi op ons nemen. 

Houtgestookte hottbub met bubbels
Aanleg grondwerk zwemvijver

De aanleg van een zwemvijver

De zwemvijver is ecologisch. Ofwel in overeenstemming met de natuurlijke verhouding tussen zijn omgeving en de organismen die er in leven. Toch is het wenselijk dat een zwemvijver helder is, dat het aangenaam water is om in te zwemmen, dat u er makkelijk in en uit kan en dat het oppervlak uitnodigend is om op te staan. Een zwemvijver moet dus wel goed gereinigd worden, dit gaat niet vanzelf en chemicaliën worden bij een zwemvijver over het algemeen niet gebruikt, dus wordt dit gereinigd door bijvoorbeeld een plantenfilter of door een combinatie van plantenfilter en vijverfilter. 

Dit is afhankelijk van wat er essentieel nodig is om het vijverwater helder en gezond te houden. Dit ligt geheel aan de grote, de diepte, de vorm maar ook aan uw wensen. Uw wensen moeten samen afgestemd worden met de benodigde techniek om uw vijver helder, schoon en gezond te houden. Deze vorm van vijver aanleggen vergt dus iets meer kennis en vaardigheden dan een doorsnee vijver. Wij kunnen u daarmee perfect assisteren! 

Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in de vijveraanleg. En waar het begon met vooral siervijvers en koi-vijvers zijn wij door de jaren en met de trends en ontwikkelingen mee gegroeid en specialist geworden op het aanleggen van zwemvijvers. Ons bedrijf draait geheel om vijvers, de aanleg hiervan en alle producten en benodigdheden die hierbij komen kijken. Momenteel is het aanleggen van zwemvijvers van A tot Z onze kernactiviteit.

Klanten komen met een globaal idee bij ons op gesprek. Na overleg met de klant maken wij vrijblijvend een offerte die we daarna zorgvuldig met de klant doornemen. Natuurlijk is de eerste offerte een globale opzet en in geval van verdere interesse wordt dit meestal met meerdere gesprekken “gefinetuned” tot het perfecte plaatje. Tevens kunnen wij in ons vijvercentrum vele voorbeelden laten zien van projecten die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd, zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden.

Want de mogelijkheden zijn enorm en wij helpen u graag met het uitzoeken en ondervinden van uw wensen. Een zwemvijver aan laten leggen door ons bedrijf betekent optimaal plezier van uw droom die werkelijkheid is geworden! Heeft u interesse neem dan contact met ons op voor een afspraak of kom een keer vrijblijvend kijken bij ons vijvercentrum

Wilt u toch graag zelf aan de slag en heeft u de kennis om dit zelf te doen? Dan kunnen wij u uitgebreid voorzien van alle benodigde materialen. Ook hiervoor bent u welkom op openingsdagen in ons vijvercentrum in Oirschot

Kom eens kijken bij onze showroom!

Wij zijn experts op het gebied van vijvers en vijver aanleg. Van het ontwerpen en aanleggen van siervijvers, zwemvijvers en koi-vijvers in alle vormen, stijlen en maten. Tot het verkopen van alle benodigdheden voor de aanleg en het onderhoud van uw vijver. Van de nieuwste vijverpompen en vijverfilters tot de mooiste koi-karpers, siervissen en waterplanten. 

Maar ook vijverstofzuigers, netten, vijver bacteriën, visvoer, PVC-materiaal, vijverfolie en noem zo maar op. Wij werken met merken zoals Oase, Velda, Auga, en nog vele andere professionele vijverproductenleveranciers. Door onze ervaring weten we welke producten van goede kwaliteit zijn en duurzaam zijn. Wij moeten hier zelf ook mee werken voor onze projecten en hebben dan door de jaren heen selecties kunnen maken van de beste filters vijverfolies, substraten, visvoeren en noem zo maar op.

“Wij streven altijd naar duurzaamheid!”

Een professionele vijver die meteen goed ontworpen en aangelegd wordt. Waarbij alle technische factoren kloppen en producten worden gebruikt van goede kwaliteit Deze vijvers zijn duurzaam en daar kan levenslang van genoten worden! 

Wilt u advies? Wij staan voor u klaar! Dus kom gezellig langs bij ons vijvercentrum! In onze showroom kunt u onze prachtige met zorg in Japan geselecteerde koi bewonderen! Of u laat u hier inspireren door een kijkje te nemen in ons uitgebreid aanbod in vijverproducten. Ook kunnen we u hier voorbeelden van onze projecten laten zien. Een aantal van onze projecten staan ook op onze website www.vijvercenturmdescheper.nl

Woont u verder weg en wilt u geen vijver aanleggen maar liever online goede kwaliteit vijverproducten bestellen kijk dan op onze webshop www.vijverwinkel.com.

Of plant u graag een persoonlijk gesprek in voor de aanleg van uw eigen vijver? Dat kan zeker! Maak daarvoor wel even een afspraak met ons telefonisch of via mail. Dan zorgen wij dat we alle tijd hebben voor u!

Vijver met koikarpers
Vijverwinkel in de buurt
Vijvercentrum De scheper in Oirschot

Gegarandeerd kwaliteit en daarmee duurzaamheid, daar staan wij voor!

Naast onze corebusiness; het aanleggen van de mooiste vijvers. Verkopen wij in onze fysieke winkel en in onze webshop www.vijverwinkel.com alle benodigdheden voor de aanleg en het onderhoud van uw vijver. Van de nieuwste pompen en filters tot de mooiste Koi-karpers, siervissen en waterplanten. Wij werken met merken zoals Oase, Velda, Auga, en nog vele andere professionele vijverproductenleveranciers. 

Door onze ervaringen door de jaren heen weten we welke producten nou juist wel of niet van goede kwaliteit zijn en daarmee ook duurzaam zijn. Wij moeten hier zelf ook mee werken voor onze projecten dus streven dan ook naar het gebruik van de beste producten voor de juiste doeleinden! 

Bij ons kunt o.a. u terecht voor:

 • Vijvervissen & Koi
 • Watervallen & Beeklopen
 • Vijverpompen & Vijverfilters
 • Vijverfolie & Prefab vijver bakken
 • Vijverstofzuigers & Vijver afdeknetten
 • Vijverplanten, Waterplanten & Oeverplanten

En nog veel meer, kijk hiervoor rond op onze webshop of kom langs bij onze showroom!

Download hier onze GRATIS vijverbrochures voor inspiratie

Als u droomt van een prachtige zwemvijver, siervijver of koi-vijver in uw tuin, maak dan gerust een afspraak met ons. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en helpen u bij het aanleggen van uw droom zwemvijver, siervijver of koi-vijver. Of u nu kiest voor een rechthoekige vijver, een ronde vijver, een grote vijver of een kleine vijver wij zorgen ervoor dat uw vijver perfect past bij uw wensen en uw tuin! Heeft u nog geen idee wat voor een vijver u graag zou willen? Zwemvijver, koi-vijver of siervijver? Kijk gerust eens rond in ons gratis te downloaden vijverbroches voor inspiratie.

WILT U TOCH IETS ANDERS WETEN? WILT U ADVIES OP MAAT?

Wij zijn al meer dan 25 jaar experts in de vijverbranche. Met onze brede ervaring en expertise kunnen wij u zeer goed advies geven. Heeft u het idee om een vijver aan te leggen? Of heeft u al een vijver maar heeft u specifieke vragen over uw situatie. Wij helpen u graag verder! U kunt ons 6 dagen in de week telefonisch bereiken en u kunt ons altijd mailen. U bent ook natuurlijk altijd van harte welkom om gewoon eens langs te komen bij ons vijvercentrum in Oirschot Noord-Brabant. Wij staan klaar met professioneel en eerlijk advies!

Wij staan voor u klaar!

 • Professioneel en persoonlijke advies!
 • Meer dan 25 jaar experts op vijvergebied!
 • Masters in de aanleg van vijvers en zwemvijvers!
 • Vooruitstrevend met de nieuwste technieken en trends op vijvergebied!
 • Kom eens langs bij ons vijvercentrum!

Tips & Tricks

WATERKWALITEIT

Voor een gezonde en heldere vijver is een goede waterkwaliteit zeer belangrijk! Test daarom regelmatig uw water om bij te houden wat uw vijver nodig heeft.
Dit kunt u zelf doen of GRATIS
door ons laten doen bij ons Vijvercentrum.

WATERTESTEN

U kunt uw water op meerdere manier
zelf testen. Hoe? 

WATERWAARDEN

Vul hier uw waterwaarden in en krijg
GRATIS advies! 

WATERKWALITEIT

Voor een gezonde en heldere vijver is een goede waterkwaliteit zeer belangrijk! Test daarom regelmatig uw water om bij te houden wat uw vijver nodig heeft.
Dit kunt u zelf doen of GRATIS door ons laten doen bij ons Vijvercentrum.

WATERTESTEN

U kunt uw water op meerdere manier
zelf testen. Hoe? 

WATERWAARDEN

Vul hier uw waterwaarden in en krijg
GRATIS advies! 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte blijven van alle vijver aanbiedingen, vijver adviezen en ontwikkelingen en trends.