Bekijk onze vijverprojecten!

Als u plannen heeft om een vijver in de tuin aan te leggen is een goede voorbereiding van uw plannen belangrijk. De volgende vijverprojecten van Vijvercentrum De Scheper kunnen u wellicht inspiratie geven voor het uiterlijk van de vijver.

Op deze pagina geven wij u een indruk van door ons aangelegde vijvers. De vijverprojecten zijn ingedeeld in de drie categorieën :

Zwemvijvers

Koivijvers

Tuinvijvers

Vijvercentrum De Scheper is het perfecte adres voor het ontwerp, de aanleg en onderhoud van uw koivijver, zwemvijver en tuinvijver. Een professioneel team van vijverspecialisten biedt u alle mogelijkheden om tot de juiste beslissingen te komen en een passend aanbod te doen.

Naast reguliere tuinvijvers en koivijvers zijn zwemvijvers de laatste jaren steeds populairder geworden. Iedere zwemvijver is weer uniek en af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

Dankzij een veelzijdigheid aan wensen van klanten heeft Vijvercentrum De Scheper zich in de afgelopen 15 jaar kunnen ontwikkelen naar een bedrijf dat alle soorten vijver heeft aangelegd. 

Wij gaan dan ook graag de samenwerking met u aan!

 

Aanvraag offerte of vrijblijvend gesprek bij Vijvercentrum de Scheper in Oirschot

Naam*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Email adres*

Om wat voor een vijver gaat het?

Wat zijn uw plannen? Geef hier uw specifieke plannen en wensen aan.*

Wat is de inhoud van uw vijver?

Wanneer wilt u uw plannen realiseren?*

Wat is uw voorkeursdatum voor het gesprek?*

Voorkeur tijdstip van de afspraak.*