Momotaro koi. Iedere liefhebber heeft waarschijnlijk al eens van  farm gehoord. Wij leveren koi van deze hoogwaardige koifarm uit Japan.

Momotaro koi dealer

Als je aan koi denkt, denk je eigenlijk direct ook aan Momotaro koi. Vijvercentrum De Scheper is een van de weinige dealers voor deze beroemde koifarm in Nederland. Jaarlijks bezoeken we deze koi farm in Okayama, in het zuiden van Japan. De koi van Momotaro koi farm zijn echt absolute wereldklasse. Uiteraard hebben altijd diverse koi soorten van Momotaro op voorraad.

Prijzig, dat zeker, maar je krijgt dan ook echt het beste wat er op dit gebied beschikbaar is. Jaarlijks kweekt deze fishfarm miljoenen koi, die na een zeer uitgebreide selectie, uitgedund wordt tot enkele duizenden koikarpers voor de verkoop.

Momotaro koi wordt wereldwijd verkocht. In landen als Amerika, Zuid-Amerika, maar zeker ook Europese landen en niet te vergeten landen in Azië zelf worden deze prachtige vissen gretig aan de man gebracht.

Momotaro is al jarenlang top ! Elke koivijver verdiend koi van Momotaro. Diverse kampioenen werden gekweekt en getoond op tentoonstellingen in Japan (All Japan Koi Show) en Europa (Holland Koi Show). Wij zijn dan ook enorm trots koi van deze kweker aan te mogen bieden en jaarlijks enkele pracht exemplaren aan te kopen voor onze klanten in Nederland (en België).

Zo kochten wij Ryu-X enkele jaren geleden, gevolgd door Momoka. Twee absolute top koi, waarbij Ryu-X zelfs bij de top 5 op de All Japan Koi Show eindigde. Deze top koi werd in die top 5 gerangschikt door een keur van Japanse keurmeesters, waarbij de keuze moest worden gemaakt uit 1.200 (!) soortgelijke koi.

Momotaro koi

Hoewel helaas niet de mooiste foto hierboven was Ryu X onze absolute topper van Momotaro.

Later kochten we Momoka. Deze koi kwam ook uit een van Momotaro’s beste bloedlijnen en is sinds eind 2012 in ons vijvercentrum in Oirschot te bewonderen.

Een prachtige sanke die weliswaar niet de kwaliteiten van Ryu X heeft, maar zeker in de Holland Koi Show in 2013 hoge ogen zal gooien voor de titel van Grand Champion.

Momoka is slechts zes jaar oud en meet nu al ruim 98 cm. Met wat geluk moet het ons lukken om in augustus 2013 deze prachtige Momotaro koi op 98 cm te krijgen. We doen er in ieder geval ons best voor.

Momoka momotaro koi

Betaalbare Momotaro koi

Koi is duur. Zeker kwaliteit koi. Toch slagen we er elk jaar in goede, kwalitatieve koi van Momotaro koi in te kopen. Betaalbare prijzen is daarbij ons motto. De hobby moet voor iedere beurs bereikbaar blijven. En Momotaro koi helpt ons daarbij door jaarlijks een twintig tot vijftig top tossai (1 jarige koi) aan ons te leveren.

Op deze manier zorgen we voor vers aanbod dat ook nog eens betaalbaar blijft. Momotaro koi is echt de absolute wereld top.

Neem eens kijkje op de website van Momotaro !

Bewaren