Oase vijverpompen worden vaak als beste getest. Als u voor een Oase vijverpomp kiest, kunt u ervan verzekerd zijn dat u Duitse kwaliteit heeft aangeschaft of gaat aanschaffen.

Oase vijverpompen is Duitse kwaliteit

Oase is al sinds jaar en dag de topleverancier als het gaat om kwaliteit vijverbenodigdheden. Vijvercentrum De Scheper in Oirschot is al vele jaren officieel 5 sterren dealer van Oase. Dit betekent ook dat wij steeds nieuwe vijverpompen van Oase kunnen aanbieden.

Oase is een zeer degelijke en innovatieve leverancier. Elk jaar zien we vernieuwingen op het gebied van vijverpompen. Oase is dan ook nog steeds het meest verkochte merk.

Wat mag u verwachten van Oasevijverpompen ?

Naast kwaliteit heeft een vijverpomp van Oase nog meer voordelen :

  • Concurrerend in prijs
  • Uitstekende garantie voorwaarden
  • Energiezuinig
  • Los verkrijgbaar en als set met vijverfilters
  • Uitstekende service van de fabrikant
  • Geschikt voor elke soort vijver dus ook voor zwemvijvers
  • Ook geschikt voor watervallen.

De Oase vijverpomp is uiterst betrouwbaar. Ook bij intensief gebruik zal deze pomp u nagenoeg nooit in de steek laten.

Prijs van Oase vijverpomp

Als je de prijzen voor dit merk vijverpomp vergelijkt met andere merken, is er weinig op aan te merken. De vijverpompen worden marktconform geproduceerd en geprijsd. Als je in de prijs ook de garantie regeling meeneemt, ben je bijna zeker voordeliger uit.

De prijs van een individuele vijverpomp van Oase is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. De capaciteit zal veelal de prijs beïnvloeden.

Elke vijverpomp van Oase kent uitvoerige productomschrijvingen. Op die manier kunt u snel de kenmerken van de producten herkennen.

Regelmatig als aanbieding

Oase heeft regelmatig aanbiedingen. Dat geldt ook voor andere Oase producten. Kijk hiervoor op vijverwinkel.com/vijverpompen – onze online winkel, waar u 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt ‘shoppen’ naar de beste vijverbenodigdheden.

Oase vijverpompen en filters

Als een van Europa’s grootste leverancier van vijver producten is Oase steeds bezig met productvernieuwing. Elk jaar brengt het Duitse bedrijf nieuwe producten op markt, die u bij ons kunt bewonderen.

De Oase vijverpompen en filters vindt u natuurlijk ook in onze webshop en in onze winkel in Oirschot!Bewaren