Voorgevormde vijvers

U bent op het juiste adres!

Voorgevormde vijvers zijn makkelijk te plaatsen en zijn vaak voorzien van niveaus waar u bijvoorbeeld waterplanten kunt plaatsen. Een voorgevormde vijver kan u dus veel tijd besparen bij de aanleg van een vijver.

Tuinvijver laten aanleggen
Zwemvijver aanleggen
koi vijver aanleggen

Aanleg en advies

Al jaren zijn wij dé specialist voor alles op het gebied van vijvers. In onze showroom en in onze webshop www.vijverwinkel.com vindt u een ruim assortiment vijverproducten. Van alles op het gebied van vijvertechniek en kwaliteitsproducten voor vijveraanleg zoals vijverpompen, vijverfilters, vijverfolies enz. Tot alles om uw vijver aan te kleden en te sieren zoals vijverplanten, vijversubstraat, maar ook Japanse koi, siervissen en alle overige vijverbenodigdheden.

“Persoonlijke service en kwaliteit dat is wat ons drijft!”

Wilt u ook persoonlijk advies voor de aanleg van uw vijver? Of heeft u interesse om uw vijver door ons als professionals aan te laten leggen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, om een afspraak in te plannen! Wij nemen graag de tijd om uw vragen te horen. Of kom eens langs bij ons vijvercentrum openingstijden.

Aanvraag afspraak

Voorgevormde vijvers modellen van kunststof

Bij een vijver aanleggen heeft u met een voorgevormde vijver vele mogelijkheden. Een voorgevormde vijver is vaak een snelle manier om uw vijverplannen snel te realiseren. Voorgevormde vijvers zijn er alle maten en vormen. U bent natuurlijk wel enigszins beperkt, want afhankelijk van het aanbod van leveranciers bent u natuurlijk wel. Het model dat u graag wil hebben in de tuin, moet ook daadwerkelijk aangeboden worden.

Er zijn ook voorgevormde vijvers die u op maat kunt laten maken. Vaak zijn dit polyester vijvers.

De meeste voorgevormde vijvers zijn vaak gemaakt van kunststof. In plastic worden ze aangeboden in allerlei soorten en maten. In ons vijvercentrum in Oirschot hebben wij enkele modellen op voorraad.

Wilt u echter nog meer modellen willen beoordelen, vragen wij u om gewoon even met ons contact op te nemen.

– De prijs van een voorgevormde vijver– Polyester voorgevormde vijver– Een prima alternatief: voorgevormde vijver aanleggen

De prijs van een voorgevormde vijver

Prijzen voor dit soort vijvers kunnen nogal verschillen. Een speciaal op maat gemaakte voorgevormde vijver is over het algemeen wat duurder. Daarnaast is het over het algemeen zo dat kunststof vijvers goedkoper zullen zijn dan bijvoorbeeld polyester vijvers. Het is ook mogelijk om uw voorgevormde vijver online te bestellen op www.vijverwinkel.com.

Het materiaal waarvan de voorgevormde vijver is gemaakt is dus mede bepalend voor de aanschafprijs.

Polyester voorgevormde vijver

Het grote voordeel is natuurlijk dat u de polyester helemaal naar uw wensen en maten kunt laten vervaardigen. Wilt u een speciaal op maat gemaakte voorgevormde vijver kunnen wij u perfect assisteren. Maak een afspraak met ons en we bespreken uitgebreid uw plannen.

Een groot voordeel is hierbij dat bij polyester vijvers aparte doorvoermogelijkheden voor bijvoorbeeld slangen voor de vijverfilter of skimmers meegenomen kunnen worden. Bij een standaard kunststof vijver is dit niet mogelijk.

Een polyester vijver laten maken op maat betekent dat u ook bijvoorbeeld voor een zwemvijver of koi vijver kunt kiezen. Met kunststof voorgevormde vijvers heeft u deze keuze niet.

Vijverfolie

Een prima alternatief: voorgevormde vijver aanleggen

Een voorgevormde vijver aanleggen is in ieder geval een prima alternatief voor de aanleg met vijverfolie. U krijgt in alle gevallen een prima vijverbak, waar u al uw wensen voor een vijver kunt realiseren. Het grote voordeel is dat u tijd bespaart ten opzichte van het maken van een vijver met behulp van vijverfolie.

Of u nu kiest voor een standaard model of speciaal model voorgevormde vijver bij ons bent u aan het goede adres. Loop gerust eens bij ons binnen en bekijk de talloze mogelijkheden. Ook online kunt u ons aanbod bekijken. Natuurlijk zullen wij graag van advies dienen bij het maken van de juiste keuze voor een voorgevormde vijvers.

MEER DAN 25 JAAR EXPERTS IN DE VIJVERBRANCHE!

Vijvercentrum De Scheper is al meer dan 25 jaar expert in de vijverbranche. Van aanleg tot onderhoud tot de verkoop van alle producten op vijvergebied. Wij hebben een fysieke winkel met showroom waar u 5 dagen in de week vrijblijvend welkom bent om langs te komen. En we verkopen onze producten online via www.vijverwinkel.com. Kom eens langs of kijk eens rond op onze webshop. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en expertise!

Wij zijn experts in;

– Het aanleggen van zwemvijvers, siervijvers en koivijvers
Het onderhoud van alle soorten vijvers
De verkoop van kwaliteits vijverproducten
Het geven van profesioneel vijver advies

Heeft u hulp nodig bij de aanleg van uw vijver? Het onderhoud van uw vijver? Of heeft u een andere vijver gerelateerde vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Een van onze vijver experts helpt u graag verder. Of kom eens langs bij ons vijvercentrum!

Gegarandeerd kwaliteit en daarmee duurzaamheid, daar staan wij voor!

Naast onze corebusiness; het aanleggen van de mooiste vijvers. Verkopen wij in onze fysieke winkel en in onze webshop www.vijverwinkel.com alle benodigdheden voor de aanleg en het onderhoud van uw vijver. Van de nieuwste pompen en filters tot de mooiste Koi-karpers, siervissen en waterplanten. Wij werken met merken zoals Oase, Velda, Auga, en nog vele andere professionele vijverproductenleveranciers. 

Door onze ervaringen door de jaren heen weten we welke producten nou juist wel of niet van goede kwaliteit zijn en daarmee ook duurzaam zijn. Wij moeten hier zelf ook mee werken voor onze projecten dus streven dan ook naar het gebruik van de beste producten voor de juiste doeleinden! 

Bij ons kunt o.a. u terecht voor:

 • Vijvervissen & Koi
 • Watervallen & Beeklopen
 • Vijverpompen & Vijverfilters
 • Vijverfolie & Prefab vijver bakken
 • Vijverstofzuigers & Vijver afdeknetten
 • Vijverplanten, Waterplanten & Oeverplanten

En nog veel meer, kijk hiervoor rond op onze webshop of kom langs bij onze showroom!

Download hier onze GRATIS vijverbrochures voor inspiratie

Als u droomt van een prachtige vijver in uw tuin, maak dan gerust een afspraak met ons. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en helpen u bij het aanleggen van uw droomvijver. Of u nu kiest voor een rechthoekige vijver, een ronde vijver, een grote vijver of een kleine vijver wij zorgen ervoor dat uw vijver perfect past bij uw wensen en uw tuin! Heeft u nog geen idee wat voor een vijver u graag zou willen? Kijk gerust eens rond in ons gratis te downloaden vijverbroches voor inspiratie.

WILT U TOCH IETS ANDERS WETEN? WILT U ADVIES OP MAAT?

Wij zijn al meer dan 25 jaar experts in de vijverbranche. Met onze brede ervaring en expertise kunnen wij u zeer goed advies geven. Heeft u het idee om een vijver aan te leggen? Of heeft u al een vijver maar heeft u specifieke vragen over uw situatie. Wij helpen u graag verder! U kunt ons 6 dagen in de week telefonisch bereiken en u kunt ons altijd mailen. U bent ook natuurlijk altijd van harte welkom om gewoon eens langs te komen bij ons vijvercentrum in Oirschot Noord-Brabant. Wij staan klaar met professioneel en eerlijk advies!

Wij staan voor u klaar!

 • Professioneel en persoonlijke advies!
 • Meer dan 25 jaar experts op vijvergebied!
 • Masters in de aanleg van vijvers en zwemvijvers!
 • Vooruitstrevend met de nieuwste technieken en trends op vijvergebied!
 • Kom eens langs bij ons vijvercentrum!

Tips & Tricks

WATERKWALITEIT

Voor een gezonde en heldere vijver is een goede waterkwaliteit zeer belangrijk! Test daarom regelmatig uw water om bij te houden wat uw vijver nodig heeft.
Dit kunt u zelf doen of GRATIS
door ons laten doen bij ons Vijvercentrum.

WATERTESTEN

U kunt uw water op meerdere manier
zelf testen. Hoe? 

WATERWAARDEN

Vul hier uw waterwaarden in en krijg
GRATIS advies! 

WATERKWALITEIT

Voor een gezonde en heldere vijver is een goede waterkwaliteit zeer belangrijk! Test daarom regelmatig uw water om bij te houden wat uw vijver nodig heeft.
Dit kunt u zelf doen of GRATIS door ons laten doen bij ons Vijvercentrum.

WATERTESTEN

U kunt uw water op meerdere manier
zelf testen. Hoe? 

WATERWAARDEN

Vul hier uw waterwaarden in en krijg
GRATIS advies! 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte blijven van alle vijver aanbiedingen, vijver adviezen en ontwikkelingen en trends.