Voorgevormde vijvers zijn makkelijk te plaatsen en zijn vaak voorzien van niveaus waar u bijvoorbeeld waterplanten kunt plaatsen. Een voorgevormde vijver kan u dus veel tijd besparen bij de aanleg van een vijver.

Voorgevormde vijvers modellen van kunststof

Bij een vijver aanleggen heeft u met een voorgevormde vijver vele mogelijkheden. Een voorgevormde vijver is vaak een snelle manier om uw vijverplannen snel te realiseren. Voorgevormde vijvers zijn er alle maten en vormen. U bent natuurlijk wel enigszins beperkt, want afhankelijk van het aanbod van leveranciers bent u natuurlijk wel. Het model dat u graag wil hebben in de tuin, moet ook daadwerkelijk aangeboden worden.

Er zijn ook voorgevormde vijvers die u op maat kunt laten maken. Vaak zijn dit polyester vijvers.

De meeste voorgevormde vijvers zijn vaak gemaakt van kunststof. In plastic worden ze aangeboden in allerlei soorten en maten. In ons vijvercentrum in Oirschot hebben wij enkele modellen op voorraad.

Wilt u echter nog meer modellen willen beoordelen, vragen wij u om gewoon even met ons contact op te nemen. Wij zullen u daarna alle modellen die wij kunnen leveren toesturen.

De prijs van een voorgevormde vijver

Prijzen voor dit soort vijvers kunnen nogal verschillen. Een speciaal op maat gemaakte voorgevormde vijver is over het algemeen wat duurder. Daarnaast is het over het algemeen zo dat kunststof vijvers goedkoper zullen zijn dan bijvoorbeeld polyester vijvers. Het is ook mogelijk om uw voorgevormde vijver online te bestellen op www.vijverwinkel.com.

Het materiaal waarvan de voorgevormde vijver is gemaakt is dus mede bepalend voor de aanschafprijs.

Polyester voorgevormde vijver

Het grote voordeel is natuurlijk dat u de polyester helemaal naar uw wensen en maten kunt laten vervaardigen. Wilt u een speciaal op maat gemaakte voorgevormde vijver kunnen wij u perfect assisteren. Maak een afspraak met ons en we bespreken uitgebreid uw plannen.

Een groot voordeel is hierbij dat bij polyester vijvers aparte doorvoermogelijkheden voor bijvoorbeeld slangen voor de vijverfilter of skimmers meegenomen kunnen worden. Bij een standaard kunststof vijver is dit niet mogelijk.

Een polyester vijver laten maken op maat betekent dat u ook bijvoorbeeld voor een zwemvijver of koi vijver kunt kiezen. Met kunststof voorgevormde vijvers heeft u deze keuze niet.

Een prima alternatief: voorgevormde vijver aanleggen

Een voorgevormde vijver aanleggen is in ieder geval een prima alternatief voor de aanleg met vijverfolie. U krijgt in alle gevallen een prima vijverbak, waar u al uw wensen voor een vijver kunt realiseren. Het grote voordeel is dat u tijd bespaart ten opzichte van het maken van een vijver met behulp van vijverfolie.

Of u nu kiest voor een standaard model of speciaal model voorgevormde vijver bij ons bent u aan het goede adres. Loop gerust eens bij ons binnen en bekijk de talloze mogelijkheden. Ook online kunt u ons aanbod bekijken. Natuurlijk zullen wij graag van advies dienen bij het maken van de juiste keuze voor een voorgevormde vijvers.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren