Vijverbakken

Snel een vijver? Er zijn diverse soorten vijverbakken verkrijgbaar waardoor u uw dromen snel kunt realiseren.

Prefab vijverbakken zijn in één geheel of in delen in vóren gebouwde vijverbakken van een houten frame bekleed met meerdere lagen uitgeharde polyester. Prefab vijverbakken kunnen direct in uw tuin geplaatst worden of in elkaar gemonteerd worden als ze af zijn. Verder kunt u nog alle kanten op qua het visuele aanzicht van de prefab vijverbak. Misschien wilt u een prefab vijver die in natuurlijke vorm afloopt en oogt als een meer. Of wilt u nou juist een strakke vierkante, rechthoekige, ronde of ovale prefab vijver. Misschien wilt u de vijver aankleden met prachtige grote natuurstenen of nou juist strak houden met een strakke granieten rand. Misschien wel een prefab vijver met een prachtige watervalfontein of ander waterornament. Of een prefab vijver bak die rondom uw terras loopt als een gracht. Misschien zelfs wel een prefab vijver die u niet in de grond graaft maar boven de grond zet met een of meerderen ramen erin zodat u uw vijvervissen van alle kanten kunt bewonderen. De mogelijkheden met prefab vijverbakken zijn enorm. Het fijne aan een prefab vijver is dat deze in voren wordt gemaakt en u relatief snel resultaat ziet in uw tuin wanneer de prefab vijverbak arriveert en wordt geplaatst. Het is relatief snel en ook van zeer degelijk en duurzaam materiaal. Het is zeer stevig en minder makkelijk doordringbaar door plantenwortels en scherpe voorwerpen. Door zijn stevigheid is het dan ook uitermate geschikt voor zwemvijvers. Maar ook wordt er vaak gekozen voor prefab koivijvers of strak gevormde vierkante en rechthoekige prefab siervijvers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van prefab vijvers? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Lees hieronder verder.

Tuinvijver laten aanleggen
Zwemvijver aanleggen
koi vijver aanleggen

Aanleg en advies

Al jaren zijn wij dé specialist voor alles op het gebied van vijvers. In onze showroom en in onze webshop www.vijverwinkel.com vindt u een ruim assortiment vijverproducten. Van alles op het gebied van vijvertechniek en kwaliteitsproducten voor vijveraanleg zoals vijverpompen, vijverfilters, vijverfolies enz. Tot alles om uw vijver aan te kleden en te sieren zoals vijverplanten, vijversubstraat, maar ook Japanse koi, siervissen en alle overige vijverbenodigdheden.

“Persoonlijke service en kwaliteit dat is wat ons drijft!”

Wilt u ook persoonlijk advies voor de aanleg van uw vijver? Of heeft u interesse om uw vijver door ons als professionals aan te laten leggen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, om een afspraak in te plannen! Wij nemen graag de tijd om uw vragen te horen. Of kom eens langs bij ons vijvercentrum openingstijden.

Aanvraag afspraak

Vijverbakken van polyester

Indien u speciale wensen heeft ten aanzien van een vijver en uw dromen snel gerealiseerd wilt zien, zijn polyester vijver bakken misschien de uitkomst voor u. In ons vijvercentrum in Oirschot hebben wij diverse modellen om aan u te tonen. Op deze manier een vijver aanleggen bespaart u veel tijd. Er zijn vele vormen en afmetingen mogelijk. Uiteraard kunnen wij in- en uitlaten voor bijvoorbeeld leidingen van de vijverfilter meenemen in het ontwerp van uw vijver. Ook zijn verschillende dieptes mogelijk. Op deze manier kunt u uw vijver dus helemaal zelf ontwerpen, waarna productie van de bak snel kan beginnen. Vraag vrijblijvend een offerte!

– Vijverbakken in kunststof– Prijs van vijver bakken– Aanleg vijver met een polyester bak of voorgevormde vijver

Vijverbakken in kunststof

Voorgevormde vijvers van kunststof zijn ook erg populair. Ook hier bespaart u veel tijd bij de aanleg van de vijver. Het nadeel van dit soort vijver bakken is dat u ze niet op maat kunt laten maken. U zult dus moeten kiezen uit de aangeboden mogelijkheden door fabrikanten. Er zijn echter voldoende modellen verkrijgbaar om uw droom vijver te kunnen realiseren. Kijk op vijverwinkel.com naar ons aanbod. Oase en Ubbink zijn de grootste aanbieders van dit soort plastic vijvers.

Prijs van vijver bakken

De prijs van een vijverbak kan nogal verschillen. Een op maat gemaakte polyester vijver bak kost uiteraard meer dan de voorgevormde vijvers van kunststof. Tevens zijn er veel extra mogelijkheden bij polyester bakken. Denk aan een vijver (gedeeltelijk) bovengronds, met raam of zelfs geïsoleerd. Alles is mogelijk. De prijzen voor polyester vijverbakken zijn dan ook niet te geven. Op maat betekent in dit geval echt specifiek en daar hoort dus ook een op maat gemaakte prijs voor te gelden. Vraag onze medewerkers gewoon naar de mogelijkheden van vijverbakken. U zult op deze manier uw vijverdroom snel kunnen realiseren en daarna volop kunnen genieten van uw vijver in de tuin.

Aanleg vijver met een polyester bak of voorgevormde vijver

Vijvercentrum De Scheper is gespecialiseerd in de aanleg van vijvers. Ook voorgevormde polyester vijver bakken hebben wij reeds vele malen aangelegd voor vele tevreden klanten.

MEER DAN 25 JAAR EXPERTS IN DE VIJVERBRANCHE!

Vijvercentrum De Scheper is al meer dan 25 jaar expert in de vijverbranche. Van aanleg tot onderhoud tot de verkoop van alle producten op vijvergebied. Wij hebben een fysieke winkel met showroom waar u 5 dagen in de week vrijblijvend welkom bent om langs te komen. En we verkopen onze producten online via www.vijverwinkel.com. Kom eens langs of kijk eens rond op onze webshop. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en expertise!

Wij zijn experts in;

– Het aanleggen van zwemvijvers, siervijvers en koivijvers
Het onderhoud van alle soorten vijvers
De verkoop van kwaliteits vijverproducten
Het geven van profesioneel vijver advies

Heeft u hulp nodig bij de aanleg van uw vijver? Het onderhoud van uw vijver? Of heeft u een andere vijver gerelateerde vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Een van onze vijver experts helpt u graag verder. Of kom eens langs bij ons vijvercentrum!

Gegarandeerd kwaliteit en daarmee duurzaamheid, daar staan wij voor!

Naast onze corebusiness; het aanleggen van de mooiste vijvers. Verkopen wij in onze fysieke winkel en in onze webshop www.vijverwinkel.com alle benodigdheden voor de aanleg en het onderhoud van uw vijver. Van de nieuwste pompen en filters tot de mooiste Koi-karpers, siervissen en waterplanten. Wij werken met merken zoals Oase, Velda, Auga, en nog vele andere professionele vijverproductenleveranciers. 

Door onze ervaringen door de jaren heen weten we welke producten nou juist wel of niet van goede kwaliteit zijn en daarmee ook duurzaam zijn. Wij moeten hier zelf ook mee werken voor onze projecten dus streven dan ook naar het gebruik van de beste producten voor de juiste doeleinden! 

Bij ons kunt o.a. u terecht voor:

 • Vijvervissen & Koi
 • Watervallen & Beeklopen
 • Vijverpompen & Vijverfilters
 • Vijverfolie & Prefab vijver bakken
 • Vijverstofzuigers & Vijver afdeknetten
 • Vijverplanten, Waterplanten & Oeverplanten

En nog veel meer, kijk hiervoor rond op onze webshop of kom langs bij onze showroom!

Download hier onze GRATIS vijverbrochures voor inspiratie

Als u droomt van een prachtige vijver in uw tuin, maak dan gerust een afspraak met ons. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en helpen u bij het aanleggen van uw droomvijver. Of u nu kiest voor een rechthoekige vijver, een ronde vijver, een grote vijver of een kleine vijver wij zorgen ervoor dat uw vijver perfect past bij uw wensen en uw tuin! Heeft u nog geen idee wat voor een vijver u graag zou willen? Kijk gerust eens rond in ons gratis te downloaden vijverbroches voor inspiratie.

WILT U TOCH IETS ANDERS WETEN? WILT U ADVIES OP MAAT?

Wij zijn al meer dan 25 jaar experts in de vijverbranche. Met onze brede ervaring en expertise kunnen wij u zeer goed advies geven. Heeft u het idee om een vijver aan te leggen? Of heeft u al een vijver maar heeft u specifieke vragen over uw situatie. Wij helpen u graag verder! U kunt ons 6 dagen in de week telefonisch bereiken en u kunt ons altijd mailen. U bent ook natuurlijk altijd van harte welkom om gewoon eens langs te komen bij ons vijvercentrum in Oirschot Noord-Brabant. Wij staan klaar met professioneel en eerlijk advies!

Wij staan voor u klaar!

 • Professioneel en persoonlijke advies!
 • Meer dan 25 jaar experts op vijvergebied!
 • Masters in de aanleg van vijvers en zwemvijvers!
 • Vooruitstrevend met de nieuwste technieken en trends op vijvergebied!
 • Kom eens langs bij ons vijvercentrum!

Tips & Tricks

WATERKWALITEIT

Voor een gezonde en heldere vijver is een goede waterkwaliteit zeer belangrijk! Test daarom regelmatig uw water om bij te houden wat uw vijver nodig heeft.
Dit kunt u zelf doen of GRATIS
door ons laten doen bij ons Vijvercentrum.

WATERTESTEN

U kunt uw water op meerdere manier
zelf testen. Hoe? 

WATERWAARDEN

Vul hier uw waterwaarden in en krijg
GRATIS advies! 

WATERKWALITEIT

Voor een gezonde en heldere vijver is een goede waterkwaliteit zeer belangrijk! Test daarom regelmatig uw water om bij te houden wat uw vijver nodig heeft.
Dit kunt u zelf doen of GRATIS door ons laten doen bij ons Vijvercentrum.

WATERTESTEN

U kunt uw water op meerdere manier
zelf testen. Hoe? 

WATERWAARDEN

Vul hier uw waterwaarden in en krijg
GRATIS advies! 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte blijven van alle vijver aanbiedingen, vijver adviezen en ontwikkelingen en trends.