Snel een vijver? Er zijn diverse soorten vijverbakken verkrijgbaar waardoor u uw dromen snel kunt realiseren.

Vijverbakken van polyester

Indien u speciale wensen heeft ten aanzien van een vijver en uw dromen snel gerealiseerd wilt zien, zijn polyester vijver bakken misschien de uitkomst voor u.polyester vijverbak In ons vijvercentrum in Oirschot hebben wij diverse modellen om aan u te tonen. Op deze manier een vijver aanleggen bespaart u veel tijd. Er zijn vele vormen en afmetingen mogelijk. Uiteraard kunnen wij in- en uitlaten voor bijvoorbeeld leidingen van de vijverfilter meenemen in het ontwerp van uw vijver. Ook zijn verschillende dieptes mogelijk. Op deze manier kunt u uw vijver dus helemaal zelf ontwerpen, waarna productie van de bak snel kan beginnen. Vraag vrijblijvend een offerte!

Vijverbakken in kunststof

Voorgevormde vijvers van kunststof zijn ook erg populair. Ook hier bespaart u veel tijd bij de aanleg van de vijver. kunststof vijverbakkenHet nadeel van dit soort vijver bakken is dat u ze niet op maat kunt laten maken. U zult dus moeten kiezen uit de aangeboden mogelijkheden door fabrikanten. Er zijn echter voldoende modellen verkrijgbaar om uw droom vijver te kunnen realiseren. Kijk op vijverwinkel.com naar ons aanbod. Oase en Ubbink zijn de grootste aanbieders van dit soort plastic vijvers.

 Prijs van vijver bakken

De prijs van een vijverbak kan nogal verschillen. Een op maat gemaakte polyester vijver bak kost uiteraard meer dan de voorgevormde vijvers van kunststof. Tevens zijn er veel extra mogelijkheden bij polyester bakken. Denk aan een vijver (gedeeltelijk) bovengronds, met raam of zelfs geïsoleerd. Alles is mogelijk. De prijzen voor polyester vijverbakken zijn dan ook niet te geven. Op maat betekent in dit geval echt specifiek en daar hoort dus ook een op maat gemaakte prijs voor te gelden. Vraag onze medewerkers gewoon naar de mogelijkheden van vijverbakken. U zult op deze manier uw vijverdroom snel kunnen realiseren en daarna volop kunnen genieten van uw vijver in de tuin.

Aanleg

Vijvercentrum De Scheper is gespecialiseerd in de aanleg van vijvers. Ook voorgevormde polyester vijver bakken hebben wij reeds vele malen aangelegd voor vele tevreden klanten.

Bewaren